Tevékenység

2015. március 28. 18:31 - Patrik Tóth

Rendezvények

Minden program kialakításánál az a célunk, hogy egyedülálló alkalmat hozzunk létre.

Az egyediség a legfontosabb, hisz a mai sokszor ingerszegény környezetben gyakran felüti fejét a középszerűség, az ismétlés, monotonitás. Nem célunk, hogy minden héten ugyanott, ugyanazon körülmények közt "lássunk vendégül", hisz ezzel nem adnánk neked életre szóló élményeket.

 

Egyedi zenestílus

 

Gondolom van rádiód. Nekünk is. Ebből logikailag az következik, hogy a fősodrású média által unalomig nyúzott slágerektől sokszor már herótod van. Ne aggódj, nekünk is. Igen, vannak ott is klassz zenék, de valljuk be, ebben az esetben az ismétlés nem a tudás anyja. 

Minőségi, gondosan válogatott zenei palettával várunk minden eseményünkön, sokszor elfelejtett, vagy ismeretlen slágerekkel. "Ó ezt a számot már de régóta kerestem!" vagy "De rég hallottam már!" - fogod mondani többször nálunk. 

Az a célunk, hogy jól érezd magad, pontosan ezért kérjük ki véleményed, Te milyen számokat hallgatnál szívesen? Hozzád igazodunk!

Különleges környezet

Csak az a program felel meg nekünk  amelyen első olvasatra meghökkensz, elmosolyodsz, vagy azt mondod, "na ne!" 

Legyen az akár különleges helyszín, dekoráció, alkalalom, vagy akár beöltözős buli, csak a legjobb elég jó.

A természet nem ellenség

Lehetünk akármilyen sokszínűek, a természetet ebben a témában nem fogjuk tudni felülmúlni. Fontosnak tartjuk, hogy minél több olyan programot alakítsunk ki, amelyben szerepet kapnak szabadtéri elemek

Ki ne szeretne egy jót főzni, sportolni, szórakozni, sétálni, vagy akár beszélgetni a legeredetibb helyen - kint!

line-divider.png

A szórakozáson felül. Segítség.

Fontos, hogy jó legyen a közérzetünk. Az is fontos, hogy más közérzete is jó legyen. Ezért viszont tennünk kell, egyénenként, az egyénekért.

A Cooltusz azzal a céllal jött létre, hogy különleges élményekkel gazdagítsa a fiatalokat. Ebből egyenesen következik, hogy nem csak a szerencsésebb helyzetben lévőket kell segítenünk, hanem minden embertársunkat.

Igyekszünk minél több olyan alkalmat teremteni, amellyel meghatározó élményt adhatunk olyan embereknek is, akiknek a hétköznapokban még nagyobb szükségük van rá.

line-divider.png

Önkéntes lehetőségek

Jót tenni jó! Mi szívesen tesszük. És Te?

 

A karitatív megmozdulásokon kívül aktív hálózatot tartunk fel azon vállalkozó kedvű fiataloknak, akik tudják, nem csak magukért kell élniük. A társadalom alap egysége ugyan a család, de a család jövőjét a fiatalok alapozzák meg. Megannyi önkéntes programunk közül választhatsz. 

Az önkéntes munka mások által ki nem kényszerített, el nem rendelt, nem kötelező, kifejezetten személyes akaratból született, közvetlen anyagi haszonnal nem járó tevékenység. Az önkéntes nem elsősorban saját családjának segít, munkálkodása hozzáadott értékként jelenik meg a fogadó szervezet életében. Az önkéntesség segít környezetünk és közösségünk jobbá tételében.

komment
süti beállítások módosítása